De Puppy Academie
de opvoeding van je hond begint hier...

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Lisette Danklof
23-06-19 11:37:49

Met veel plezier heb ik de basisschool doorlopen met onze Mechelaar Tess. De lessen waren top. Mijn zelfvertrouwen als baasje is gegroeid...... Op naar de middelbare school! Tess en ik hebben er zin in.
Baasjes van Denver Wetzels
13-10-18 19:43:52
Kim en Ben wat zijn jullie toch grote dieren(hondenvrienden) Veel geleerd hele leuke lessen en Denver springt al bijna de auto uit wanneer we de parkeerplaats bij Plinthos oprijden.En daar hebben we t voor gedaan voor Denver. Dankjewel en een poot van Denver.Jullie hebben er een 👃voor Marcel en Annie
Foppe (Desiree) Otten
23-09-18 14:18:20
Kim en Ben bedankt voor jullie goede verzorging tijdens de hoosbui gedurende de training; die we samen met onze boxer Foppe met plezier volgen. Bedankt
Giovanni Coenen
20-09-18 07:45:54
Fantastische begeleiding en training van Kim en Ben voor zowel hond als baasje. Onze bordercollie Flynn genoot, net als wij, van het vakmanschap, kennis en inzet van deze trainers. En bovenal: een lach, humor en plezier is een belangrijk onderdeel van de trainingen van de puppy academie -aanpak. Ik zou deze hondenschool iedereen aanbevelen!
Jacqueline Penders
18-09-18 12:13:05
Ben met Pepper mijn mechelse herder teef begonnen op de puppy training. Ze was een zeer angstige herder. Mijn doel was om commando traning te gaan doen en heb de cursus afgesloten en ben toen ipo training gaan volgen met pepper. Dat bleek niet bepaald een succes met mij als eigenwijze baas. Ik ben daarom terug gegaan naar Ben, waar ik inmiddels al de basisschool en nu halverwege de middelbare school volg en me al heb ingeschreven voor de hoge school. Ben jullie zeer dankbaar voor de manier waarop jullie mij hebben gecorrigeerd, hoe ik het beste met pepper Kan omgaan. We zijn veel meer van elkaar gaan houden en het vertrouwen in elkaar groeit nog elke dag. Ben, heel erg bedankt dat ik je dag en nacht kan appen of bellen. Pepper is de liefste mechelse herder en dat dankzij jou steun. En natuurlijk niet te vergeten, ook jij Kim, heel erg bedankt tijdens de puppy lessen dat je je zo liefdevol ontfermt hebt over haar. Ik hoop dat we nog lange tijd bij jullie kunnen blijven. Een dikke 11 voor de manier van lesgeven ;-)
Tonen: 5  10   20

Wat de baasjes van ons vinden.

Hier kunt u content plaatsen.
Fabiënne:
Heel saaie lessen, oeps grapje natuurlijk. Super enthousiast team, veel geleerd

Cherine:
Ben in juni begonnen aan de Buddy BootCamp.
Van 0 conditie naar een Mudmaster race...
Ik wordt ontzettend geprikkeld om grenzen te verleggen en dat natuurlijk heerlijk met Lotje. 

Viana:
Ik volg al jaren lessen aan verschillende hondenscholen met mijn hondje Zuka. Heerlijk na hard werken een hond waar ik mijn Dog survivals mee kan lopen.
Super leuk om te doen. Aanrader.