De Puppy Academie
de opvoeding van je hond begint hier...

Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
Jacqueline Penders
18-09-18 12:13:05
Ben met Pepper mijn mechelse herder teef begonnen op de puppy training. Ze was een zeer angstige herder. Mijn doel was om commando traning te gaan doen en heb de cursus afgesloten en ben toen ipo training gaan volgen met pepper. Dat bleek niet bepaald een succes met mij als eigenwijze baas. Ik ben daarom terug gegaan naar Ben, waar ik inmiddels al de basisschool en nu halverwege de middelbare school volg en me al heb ingeschreven voor de hoge school. Ben jullie zeer dankbaar voor de manier waarop jullie mij hebben gecorrigeerd, hoe ik het beste met pepper Kan omgaan. We zijn veel meer van elkaar gaan houden en het vertrouwen in elkaar groeit nog elke dag. Ben, heel erg bedankt dat ik je dag en nacht kan appen of bellen. Pepper is de liefste mechelse herder en dat dankzij jou steun. En natuurlijk niet te vergeten, ook jij Kim, heel erg bedankt tijdens de puppy lessen dat je je zo liefdevol ontfermt hebt over haar. Ik hoop dat we nog lange tijd bij jullie kunnen blijven. Een dikke 11 voor de manier van lesgeven ;-)
Paul en kitty Ernst
18-03-18 21:30:22
Kim en Ben bedankt voor de mooie tijd die wij hebben mogen beleven met Dewi op de "puppy Academie"

Paul, Kitty, Dewi en Beau.
Madelijn Metsemakers
06-11-17 20:13:13
Met onze lieve maar zeer eigenwijze Boerboel Grietje, zijn wij bij meester Ben op cursus geweest toen hij nog werkzaam was op een andere gerenommeerde hondenschool. Grietje kwam in de kleuterklas terecht met 5 maanden. Er was dus wel enigszins sprake van een ontwikkelingsachterstan­d.­ Door het geduld en de kunde van meester Ben heeft zij deze achterstand ruimschoots in weten te halen. En kunnen iedere dag nog genieten van een goed luisterende en opgevoede hond, haar momenten van eigenwijsheid dan even niet meegerekend ;-)
Meester Ben noemde haar altijd liefkozend zijn GROTE vriendin. Deze liefde was wederzijds.
Tonen: 5  10   20

Wat de baasjes van ons vinden.

Hier kunt u content plaatsen.
Fabiënne:
Heel saaie lessen, oeps grapje natuurlijk. Super enthousiast team, veel geleerd

Cherine:
Ben in juni begonnen aan de Buddy BootCamp.
Van 0 conditie naar een Mudmaster race...
Ik wordt ontzettend geprikkeld om grenzen te verleggen en dat natuurlijk heerlijk met Lotje. 

Viana:
Ik volg al jaren lessen aan verschillende hondenscholen met mijn hondje Zuka. Heerlijk na hard werken een hond waar ik mijn Dog survivals mee kan lopen.
Super leuk om te doen. Aanrader.