De Puppy Academie
de opvoeding van je hond begint hier...

Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
Gertie Alberts
18-11-22 09:36:10
Bieke( Jack Russel terriër)en ik hebben vanaf kleuterschool t/m de hoge school de cursus doorlopen. Met héél veel plezier hebben we dit samen gedaan! De lessen worden op zéér professionele wijze gegeven, met veel humor! Ben en Kim, jullie zijn kanjers!👍Gr. Gertie en Bieke!
Bertine Krekels
07-04-22 13:34:32
Kim, nogmaals bedankt voor de professionele en inspirerende lessen. Fee en wij hebben ervan genoten. Zeker ook omdat de lessen met humor werden gegeven. Er was altijd aandacht voor ieders problemen met zijn/haar hond!

Groetjes Bertine Krekels
Henk Giesen
09-03-22 09:45:37
Met onze Gamble hebben we de opleidingen van de puppy academie mogen doorlopen. Een heerlijke tijd waarin we allemaal (ook de baasjes) veel geleerd hebben.

Een aanrader.

Dank jullie wel,

Gamble en Henk.
leny Linden
17-10-20 08:09:53
Een super mooie school. Voor iedereen aandacht. De ene keer heeft dat hondje wat meer tijd nodig, dan een ander. Semmy heeft nu de kleuterschool, basisschool en middelbare school af. Begint morgen aan de hoger school en hoop dat ze hier net zoveel plezier naar toe gaat, als de andere scholen. Zo gauw je korter bij de school komt, gaan de oortjes zich al spitsen. Of ze al weet waar ze naar toe gaat. Heel veel geleerd. Ons eerste hondje en gekocht als puppy. Ben en Kim super blij, hoe jullie de les geven en voor iedereen aandacht hebben en ieder hondje toch op zijn niveau. Een woord geweldig. Dank jullie wel, iedereen die we nog vergeten zijn te noemen.
Dank je wel namens mij Semmy en mijn vrouwtje Leny
Blanche Bähr
21-11-19 17:12:12
Met Gondor (Berner Sennen van bijna 14 maanden) heb (had) ik een spring- en bijtprobleem! Dit is aangeleerd uitbundig speelgedrag en geen dominantie! Van Kim al telefonisch advies gehad en Ben was vandaag bij ons om de situatie te zien en te beoordelen. Ben heeft Gondor doeltreffend gecorrigeerd en mij handgrepen gegeven om mee te werken! Alleen al het aanlijnen (wat ik naderhand deed) was al een succes en ik heb een heerlijke wandeling met Gondor gehad! Nu op naar verder succes met mijn trouwe vriend! Dankjewel Ben!
Bianca Brouns
20-10-19 12:39:04
Zeer enthousiaste trainers met kennis van zaken.
Kennis van honden (en ook de eigenaardigheden van een ras bijvoorbeeld).
Cursussen worden op een leuke manier aangepakt. Ongedwongen sfeer. Humor.
Altijd tijd voor vragen.
Zeer tevreden tot dusver.
(met eentje kleuterschool gevolgd, nu op basisschool en andere hond op de hoge school).
Lisette Danklof
23-06-19 11:37:49

Met veel plezier heb ik de basisschool doorlopen met onze Mechelaar Tess. De lessen waren top. Mijn zelfvertrouwen als baasje is gegroeid...... Op naar de middelbare school! Tess en ik hebben er zin in.
Baasjes van Denver Wetzels
13-10-18 19:43:52
Kim en Ben wat zijn jullie toch grote dieren(hondenvrienden) Veel geleerd hele leuke lessen en Denver springt al bijna de auto uit wanneer we de parkeerplaats bij Plinthos oprijden.En daar hebben we t voor gedaan voor Denver. Dankjewel en een poot van Denver.Jullie hebben er een 👃voor Marcel en Annie
Foppe (Desiree) Otten
23-09-18 14:18:20
Kim en Ben bedankt voor jullie goede verzorging tijdens de hoosbui gedurende de training; die we samen met onze boxer Foppe met plezier volgen. Bedankt
Giovanni Coenen
20-09-18 07:45:54
Fantastische begeleiding en training van Kim en Ben voor zowel hond als baasje. Onze bordercollie Flynn genoot, net als wij, van het vakmanschap, kennis en inzet van deze trainers. En bovenal: een lach, humor en plezier is een belangrijk onderdeel van de trainingen van de puppy academie -aanpak. Ik zou deze hondenschool iedereen aanbevelen!
Tonen: 5  10   20

Wat de baasjes van ons vinden.

Hier kunt u content plaatsen.
Fabiënne:
Heel saaie lessen, oeps grapje natuurlijk. Super enthousiast team, veel geleerd

Cherine:
Ben in juni begonnen aan de Buddy BootCamp.
Van 0 conditie naar een Mudmaster race...
Ik wordt ontzettend geprikkeld om grenzen te verleggen en dat natuurlijk heerlijk met Lotje. 

Viana:
Ik volg al jaren lessen aan verschillende hondenscholen met mijn hondje Zuka. Heerlijk na hard werken een hond waar ik mijn Dog survivals mee kan lopen.
Super leuk om te doen. Aanrader.